Ambassade van België in Jamaica
Home Betaling

Betaling

BETALINGSINSTRUCTIES VANUIT HET BUITENLAND - VIA WESTERN UNION QUICKPAY

U betaalt via Western Union QuickPay op naam van ‘Embassy of Belgium Jamaica’, rekeningnummer ‘AMBABEL876’. De bedrijfscode is JEOBELGIUM.

Indien u een referentienummer gevraagd wordt kan u het nummer van uw identiteitskaart of paspoort gebruiken.

Western Union kan u helpen met de wisselkoersen. Normaal zullen zij het bedrag in JMD omrekenen naar USD om de betaling te kunnen uitvoeren. Wij dienen het correcte bedrag in JMD te ontvangen.

Het bewijs van betaling stuurt u samen met uw documenten naar onze diensten. Indien u het bewijs van betaling via e-mail aan ons stuurt dient u duidelijk te vermelden waarover het gaat (visum, legalisatie, paspoort…) en wie de betreffende persoon is.

Opgelet: niet elke Western Union agent gebruikt QuickPay. U kan op de website van Western Union nagaan welke agenten QuickPay gebruiken.

Het te betalen bedrag: tarieven

BETALINGSINSTRUCTIES IN JAMAICA - VIA BILL EXPRESS

U betaalt via een Bill Express kantoor (zie lijst) op naam van ‘Embassy of Belgium Jamaica’, rekeningnummer ‘AMBABEL876’. De bedrijfscode is JEOBELGIUM.

Betaal altijd het correcte bedrag in JMD! U legt uw bewijs van betaling voor samen met uw documenten op het moment dat u zich aanbiedt op onze ambassade.

Het te betalen bedrag: tarieven